Langs het tuinpad

Geen categorie

IMG_2923

Een 3-dimensionaal foto-en schilder werk, geplaatst in de binnenkant van een canvas doek. Het bestaat uit een bewerkte foto van mijn tuinpad langs ons huis, waarin een object is gehangen dat de sfeer direct veranderd. In de buitensituatie is een fragment, geïnspireerd op een werk van de Duitse schilder ‘August Macke’, verwerkt in het geheel en geplaatst tussen het frame en de foto. Door de figuur staand aan een boom wordt de grens vervaagd tussen de binnen- en buitenruimte en ontstaat er een andere nieuwe wereld.

40x50cm fotopapier en acrylverf op karton.

august robin peters 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s