Object d’Espace

Art

Een ruimtelijk object gemaakt van eenvoudige materialen. Een lap stof en een stuk hout die samen een duidelijke contrast laten zien en daarmee ook tegelijk een gewenste dieptewerking geven.  Het contrast zit ook in de subtiele pastel tinten in combinatie met de kleuren van het ongelakte hout en de juist warme kleur van de gedrapeerde doek die vorm geeft. Hiermee wordt op een doeltreffende manier een ruimte gesuggereerd die eigenlijk ook eenvoudig weer opgeheven kan worden. Object of space.

multiplex, katoen, acrylverf, 65cm x 85cm x 25cm August Robin Peters, Juni 2018

fullsizeoutput_4b97

img_0536

img_0293img_0535img_0279

One thought on “Object d’Espace

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s